Diyabetin öneminin ve farkındalığının arttırılması amacıyla Ankara Şehir Hastanemiz Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Polikliniğinde kurulan stantlarda hastalarımız hekimlerimiz ve hemşirelerimiz tarafından bilgilendirildi.
15 Kasım 2021

Endokrinoloji Polikliniğine kurulan standımıza uğrayan hastalarımız kapiller kan şekerleri ölçülerek diyabet taraması yapıldı. Diyabetler ilgili çeşitli broşürler verilerek hastalığın vücutta yaptığı hasarlar konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu. Hasta olan bireylere yaptırmaları gereken aşılar konusunda bilgi verildi.

• Dünya Diyabet Günü2.JPG
  • Dünya Diyabet Günü3.JPG