Türk Kardiyoloji Kongresi'nde En İyi Sözlü Bildiri Ödülü Ankara Şehir Hastanemize verildi.
23 Aralık 2020

Ankara Şehir Hastanemiz Kardiyoloji Kliniği’ nde çalışan Uzm.Dr. Harun Kundi Antalya’ da 3-6 Ekim 2019 tarihinde yapılan 35. Türk Kardiyoloji Kongresi’ nde “En iyi sözlü bildiri” birincilik ödülünü, dünyanın en prestijli kardiyoloji dergisi olan EUROPEAN HEART JOURNAL ( Impact Factor : 23.239 )  da yayınlanmış olan çalışması ile kazanırken, Heidelberg Üniversitesi’ nden Nedim Umutay Sarıgül koordinatörlüğünde yapılan ve kongrede hastanemiz doktorlarından Doç.Dr. Ender Örnek tarafından sunulan çalışma ise “En iyi sözlü bildiri” ikincilik ödülünü kazanmıştır. Başhekimimiz Op.Dr. Aziz Ahmet Surel Uzm.Dr. Harun Kundi ve Doç.Dr. Ender Örnek’ i başarılarından dolayı tebrik etti.