Hastanemizde “Hepatosellüler Kanserde Multidisipliner Yaklaşım” konulu sempozyum düzenlendi.
23 Aralık 2020

1.JPG

Konferans Salonu’nda 5 oturumda gerçekleşen sempozyuma; Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, Genel Cerrahi Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı, Gastroenteroloji Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Emin Altıparmak ve çok sayıda akademisyen katıldı. Sempozyumun açılış konuşmasını yapan Başhekimimiz Op. Dr.Aziz Ahmet Surel düzenlenen sempozyumda Hepatosellüler Kanserde Multidisipliner Yaklaşım konusu hakkında düşüncelerini paylaştı.

Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı Gastroenteroloji Cerrahisi, Cerrahi Onkoloji ve Genel Cerrahi klinikleri hakkında bilgi verdi ve sonrasında Hepatosellüler Kanserde Multidisipliner Yaklaşım konusunun önemini vurguladı. Sempozyum katılımcıların yoğun ilgisiyle başladı. Ankara dışından Karaciğer Nakli Bilim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sezai Yılmaz katıldı ve konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Alanında öncü klinisyenler tarafından konular ile ilgili bilgiler ve klinik deneyimler sunuldu. Bu sempozyum ülkemizde Hepatosellüler Kanserde Multidisipliner Yakşalım’da gelişmeler ve deneyimlerin paylaşılması konusunda öncülük ederek katılımcılara zengin bir bilimsel program sundu.