Hastanemizde “Türk Üroloji Akademisi Pediatrik Androloji ve Adölesan Ürolojisi Kursu” düzenlendi.
23 Aralık 2020

13.JPG

Konferans salonunda iki oturumda gerçekleşen kursumuza; Onkoloji Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ercan Yeni, Çocuk Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emrah Şenel, Üroloji Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Öner Odabaş, Çocuk Üroloji Kliniği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cankon Germiyanoğlu ve çok sayıda akademisyen katıldı. Panelin açılış konuşmasını yapan Prof. Dr. Cankon Germiyanoğlu, kursumuzun hastanemizde düzenlenmiş ilk üroloji konulu toplantı olduğunu vurguladı.

Üroloji Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Öner Odabaş hastanemiz üroloji kliniği işleyişi hakkında bilgi verdi. Onkoloji Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ercan Yeni, hastanemiz üroloji kliniğinin nitelik ve nicelik açısından ülkemiz için öncü nitelikte olduğunu ifade etti. Çocuk Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emrah Şenel Üroloji ve Çocuk Cerrahi birimlerinin çocuk ürolojisi çatısı altında uyum içinde çalışmasının öneminden söz etti. Alanında öncü klinisyenler tarafından konular, ilgili bilgiler ve güncel gelişmeler sunuldu. Yoğun ilgi gösterilen kursumuz, katılımcılara zengin bir bilimsel program sundu.