Hastanemiz Çalışanlarına Resim Kursu İle Motivasyon
23 Aralık 2020

Alternatif Link İçin Resime Tıklayınız

Ankara Şehir hastanemizde mesai sonrası resim kursumuz ressam hemşire Sema Efe eğitmenliğinde devam etmektedir. Ortaya çıkan çalışmalar yıl sonunda yurt içinde ve yurt dışında seyircilerin beğenilerini sunulması için Resim Sergisi Etkinliği düzenlenmesi planlanmaktadır. Kursiyerlerimiz; önümüzdeki Nisan ayında Almanya Sergisi için büyük bir gayretle mesai sonrasında çalışmalarını sürdürmektedir.

Hastane çalışanlarımız; resim yaparken çok mutlu olduklarını, kendilerine terapi gibi geldiğini, böyle bir etkinliğin ayaklarına kadar gelmesini büyük bir şans olduğunu, mesai sonrası yorgunluklarını resim yaparak giderdiklerini ifade ettiler.

Ayrıca; Sayın Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel ve İdarecilerimize böyle bir imkan tanıdıkları için çok teşekkür ettiler.

Ankara Şehir Hastanemizde bu tarz kurslar, mesai sonrasında çalışanlarımız tarafından çok talep gördüğü için devam edecektir.

• Manşet İçin.JPG