Hastanemizde 2019 Yılının Son Hastane Konseyi Toplantısı Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel Başkanlığında Gerçekleştirildi.
23 Aralık 2020

Hastane Konseyi Toplantısına Ankara Şehir Hastanesine bağlı tüm hastanelerimizin yöneticileri, idari ve eğitim sorumluları ile birim sorumluları katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, hastanemizin 2019 yılı mali tablosu, sağlık hizmetlerine ait veriler ve personel hizmetleri hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Sunumunda hastanemizin açılışından bu güne kadar verilen sağlık hizmetlerine ilişkin verilere değinen Surel, sözlerine  “Ankara Şehir Hastanesi olarak sağlık sisteminin en önemli ayağını oluşturuyoruz, teşhis, tedavi ve rehabilitasyon süreçlerinin her birinde aktif rol alıyoruz. Tüm bu hizmetlerin en iyi şekilde sunulmasını sağlayan Ankara Şehir Hastanesi Ailesinin her bir üyesine ayrı ayrı teşekkür ederim. Farklı kurum kültürlerinden gelerek yeni bir ortak çalışma kültürü geliştirirken aynı zamanda nitelikli sağlık hizmeti sunma gayretiyle hastanemizin kısa sürede bu verilere ulaşmasına katkı sunan çalışanlarımıza iyi bir çalışma ortamı ve motivasyonlarına etki edebilecek iyileştirmeler üzerinde çalıştığımızı da ifade etmek isterim.”  Diyerek devam etti. Hastalarımızın hastane kapısından girdikleri andan taburcu oldukları ana kadar bizlerin misafiri ve bizlere emanet olduklarını unutmamamız gerektiğini bir kez daha vurguladı.

Konuşmasının ardından toplantıya katılanlar söz alarak Ankara Şehir Hastanesinde sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi, hasta ve çalışan memnuniyetinin artırılması ile kurumsal aile ortamının güçlendirilmesine ilişkin önerilerini Başhekimimize ilettiler ve karşılıklı görüş-alışverişlerinin ardından toplantı sona erdi.