2020 Yılının İlk Bina Turu Kalp Damar Hastanemizde Gerçekleştirildi
23 Aralık 2020

2020 yılının ilk Bina Turu, Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel başkanlığında, hastanemiz bünyesindeki Başhekimlik, İdari Mali Hizmetler Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü ve Teknik Hizmetler Müdürlüğünün idari ekipleri ve kalite birimi çalışanlarının katılımıyla Kalp Damar Hastanemizde gerçekleştirildi.

Hastanemizde oluşturulan Bina Turu Programı dahilinde, fiziksel koşullar, tesis güvenliği ve yönetimi, işleyiş ile ilgili aksaklıkların tespiti, hasta ve çalışan memnuniyeti ve sağlık hizmet sunumuna dair sorunların yerinde tespiti ve gerekli iyileştirmelerin yapılabilmesi için tüm Ankara Şehir Hastanesi idari ekibinin ve kalite birimi çalışanlarının katılımlarıyla belirli aralıklarla bina turları yapılmaktadır.

Kalp Damar Hastanemiz bünyesinde gerçekleştirilen bina turu sırasında idari ekibimiz, hastalarımızın ve çalışanlarımızın hastanemizde sunulan sağlık hizmetleriyle ilgili istek ve beklentilerini yerinde değerlendirdi. Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, bina turu sırasında Kalp Damar Hastanesinin yataklı servislerinde ziyaret ettikleri hastalarımızla sohbet ettiklerini ve yatan hastaların moral ve motivasyonlarının yüksek tutulmasının tedaviye büyük katkı sağladığını ifade etti. Bu nedenle hastanede sağlık hizmeti sunumu sırasında hasta ve hasta yakınlarının her türlü taleplerinde yönetimin ve tüm çalışanların, hasta ve hasta yakınlarımızın yanlarında ve onlara destek olduklarını ifade etti.

Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, gerçekleştirilen bina turları kapsamında kliniklere ve birimlere yapılan ziyaretlerin, hastanede sunulan hizmetlerin işleyişi sırasında yaşanan aksaklıkları yerinde tespit edebilmek ve sorunların giderilmesi adına çözüm önerileri üretebilmek açısından çok önemli olduğunu belirtti. Bu bağlamda, yapılan ziyaretler sırasında sohbet etme imkanı bulduğu ve hastanemizde sağlık hizmetlerinin vatandaşlarımıza eksiksiz ve başarıyla ulaştırılması konusunda fedakarca çalışan Ankara Şehir Hastanesi çalışanlarına teşekkür etti.