COST Avrupa Projeleri Programı Anlatıldı
23 Aralık 2020

Ankara Şehir Hastanesi ardışık bilimsel toplantılarından 4.sünü COST TÜBİTAK ile tamamlamıştır.

İnovasyon Cafe de buluşarak yurt dışı uluslararası bilimsel kurumlarla ilişkiler hakkında müzakereler devam edecektir. 18 Şubat Salı günü öğleden sonra 15:00-17:00 saatlerinde TÜBİTAK uzmanı Murat Tiltak beyefendi 70 kadar bilim insanının katılımı ile COST Avrupa sunumunu vermiştir. Hastanemizin 43 kliniğinin katılabileceği 80 kadar proje sürmektedir.

Nisan ve Eylül aylarında açılan her yeni dönemde gözlemci veya proje başlatıcısı olarak katılım sağlamak mümkündür. Bilimsel çalışmalarda işbirlikleri oranı arttıkça başarı da artmaktadır.

Katılımcılar ve ilgilenenler COST sunumunu aşağıda ekte bulabilirler. Kolay gelsin.

Tiltak COST Guncel Sunum-18.02.2020-Uzun genel.pdf

• 2-0.JPG