Prof. Dr. Birol Korukluoğlu Meme Kanseri Hakkında Bilgi Verdi.
01 Kasım 2023

meme kanseri (1).png

Genel Cerrahili Kliniğinizin Meme Tiroid ve Endokrin Cerrahisi Bölüm Sorumlusu Prof. Dr. Birol Korukluoğlu,
 meme kanseri konusunda önemli bilgilendirme ve halkımızdan gelen soruları yanıtladı.

Prof. Dr. Birol Korukluoğlu, meme kanserinin tanı, tedavisinin önemini vurgulayarak, düzenli meme muayenelerinin ve mamografi taramalarının erken teşhis açısından kritik olduğunu, ayrıca genetik risk faktörlerini ve yaşam tarzının meme kanseri riskini etkileyebileceğini açıkladı. Meme kanserinin semptomları, teşhis yöntemleri ve tedavi seçenekleri hakkında ayrıntılı bilgiler verdi.

Meme kanseri hakkında daha fazla ayrıntılı bilgi almak için Onkoloji Hastanemizin Meme Tiroid ve Endokrin Cerrahisi Polikliniklerine başvurabilirsiniz.