Sağlık Bakanlığı Avrupa ve Yurt Dışı İlişkiler Biriminin davetlisi olarak ülkemizde bulunan Endonezya Sağlık Bakanlığı yetkilileri Ankara Bilkent Şehir Hastanemizi Ziyaret Etti
05 Aralık 2023

Sağlık Bakanlığı Avrupa ve Yurt Dışı İlişkiler Biriminin davetlisi olarak ülkemizde bulunan Endonezya Sağlık Bakanlığı yetkilileri ile Endonezya'daki çeşitli hastanelerde görev yapan sağlık çalışanlarından oluşan 54 kişilik Heyet Ankara Bilkent Şehir Hastanemizi ziyaret etti.

Konferans salonumuzda düzenlenen toplantı sonrası Kalp Damar Hastanemizde bulunan hastane maketi üzerinden Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Burak Civelek tarafından detaylı bir sunum gerçekleştirilerek hastanemizde sunulan sağlık hizmetleri ve tıbbi teknolojik donanımlarımız hakkında bilgiler verildi. Daha sonra Hastanemizin yataklı servis ve poliklinik alanları, laboratuvarlarımız ve çeşitli alanlarımız gezdirilerek Sağlık Turizmi kapsamında Endonezya vatandaşlarına yönelik uygulanabilecek hizmetler hakkında bilgiler paylaşıldı.

Ziyarette Heyete, Sağlık Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkilerden Zafer Pamukçu, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Burak Civelek, Kalp Damar Hastanemizin Yönetim Ekibi, Sağlık Turizmi Birim Sorumlusu Nursel Destur ve Sağlık Turizmi Birimi Çalışanlarımız eşlik etti.