Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizin Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Evren Yaşar, Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğüne Atandı
14 Şubat 2024

Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizin Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Evren Yaşar’ın Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörlüğüne atanması dolayısı ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizin Konferans Salonunda bir tören düzenlendi.

Duygusal anların yaşandığı ve hastane çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği törende konuşan Yaşar, “Bugün burada sizlerle, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin Başhekimi olarak geçirdiğim zaman diliminin sonuna gelmenin hüznünü ve gururunu yaşıyorum. Hastanemizde geçirdiğim her an, benim için unutulmaz bir deneyim oldu. Yeni görev yerimde de buradaki gibi güzel insanlar tanımayı ve vebal almadan memleketimiz adına doğru işler yapmayı hedefleyeceğim.

Bu süre boyunca, birçok zorluğa rağmen, sizlerin güçlü destekleriyle birçok başarıya imza attık. Ancak, artık farklı bir göreve atanmak üzere buradan ayrılıyorum. Buradaki her bir çalışma arkadaşımın ve hastamın kalbimde özel bir yeri olduğunu bilmenizi isterim. Benden sonra göreve gelen arkadaşımın da bayrağı daha ileriye taşıyacağına inanıyorum.
Son olarak, beni her zaman güçlü kılan ve motivasyonumu artıran sizlere sonsuz teşekkür ederim. Sizlerle geçirdiğim her anı özleyeceğim ve burada bir ailem olduğunu hiçbir zaman unutmayacağım. Hepinizi sevgi ve saygıyla kucaklıyorum.” şeklinde konuştu.

Hastanemizin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Neşe Özgirgin ise yaptığı konuşmada Evren Hocamız ile omuz omuza vermenin ve beraber çalışmanın keyfinden bahsederek, kendisinin idealist ve dinamik bir insan olduğunun altını çizdi. “Onu yakından tanımak; onun vizyonu ve özverisine yakından şahitlik etmek benim için bir ayrıcalık olmuştur. Kendisiyle olan çalışmalarımızda, herkesten özveri ve işbirliği beklerken, aynı zamanda adaletli ve şeffaf bir yönetim anlayışıyla herkese eşit fırsatlar sunmuştur. Bu özellikleri ile Bozok Üniversitesinde de ülkemizin geleceğini aydınlatacak ve topluma değer katacak işler yapacağına eminim.” dedi.

Törende konuşan Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel ise “Bugün burada Bozok Üniversitesi Rektörlüğüne atanan kıymetli hocamız Prof. Dr. Evren Yaşar’ı yeni görevine gurur ve sevinçle uğurlamak üzere toplandık.

Hocamızın böyle önemli bir göreve atanması, onun meslek hayatındaki başarıları ve özverili çalışmalarının haklı bir ödülüdür. Kendisinin sağlam liderlik yeteneği ve işine bağlılığı ile benim de daha önce severek görev yaptığım Yozgat’ta da burada olduğu gibi çok başarılı ve sevilen bir yönetici olacağına yürekten inanıyorum. Yeni görevinde de hocamızın bilgi, birikim ve vizyonu ile memleketimize değerli katkılar sunacağına eminim. Allah Evren Hoca'mızın yolunu açık etsin, yeni görevi hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Tören, Prof. Dr. Evren Yaşar’a çiçek ve plaket takdimi ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile son buldu. Törene katılan her bir çalışan ile tek tek vedalaşan Yaşar, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizin önünden yeni görev yerine alkışlar eşliğinde uğurlandı.

Kurumsal ailemizin her bir ferdinin kalbinde unutulmaz bir yer edinen Kıymetli Hocamıza yeni görevinde başarılar diliyor, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi olarak gurur duyduğumuz hocamıza tüm emekleri için teşekkür ediyoruz.

• IMG_6020.JPG
  • IMG_6004.JPG