Pelvik Taban Disfonksiyonu konulu ortak bilimsel toplantı 29-30 Mart tarihlerinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizde gerçekleşti.
01 Nisan 2024

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemiz ile Kadın Doğum Hastanemizin ‘Pelvik Taban Disfonksiyonu’ konulu ortak bilimsel toplantısı 29-30 Mart tarihlerinde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizde gerçekleşti.

Toplantı, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimimiz Prof. Dr. Emre Adıgüzel ve Kadın Doğum Hastanesi Başhekimimiz Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin’in açılış konuşmaları ile başladı. Bilimsel toplantının ilk gününde Pelvik ağrıya jinekolojik yaklaşım, Pelvik rehabilitasyon, Ürojinekoloji hastasının yönetimi konularında teorik ve interaktif eğitimler gerçekleştirildi. Bilimsel toplantının ikinci gününde Ürojinekolojik Rehabilitasyon konusunda workshop programı gerçekleştirildi.

Ülkemizin çeşitli illerinden çevrimiçi katılımın da sağlandığı Bilimsel toplantı, Pelvik Taban Disfonksiyonu ile ilgili önümüzdeki dönemde yapılacak çalışmalar, dilek ve temenniler görüşülerek tamamlandı.