05 Nisan 2024

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi Geleneksel Bayramlaşma Töreninde Bir Araya Geldi.

Milletimize üst düzey sağlık hizmetini sunabilme gayretiyle gece gündüz özveriyle çalışan, her koşulda birlik ve dayanışma içinde olan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi, sağlıkla Ramazan Bayramı'na erişmenin mutluluğunu ve bayramlaşmanın manevi huzurunu beraberce yaşamak üzere, Ramazan Bayramı Bayramlaşma Töreninde bir araya gelerek bayramlaştı.

Geleneksel aile değerlerimizin hakim olduğu Ankara Bilkent Şehir Hastanemizde güçlü kurum kültürü sayesinde çalışanların yoğun katılım göstererek birbirlerinin bayramını kutladığı törende hem mutlu hem de duygusal anlar yaşandı.

Bir araya gelerek bayramlaşan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi törende bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve birbirlerine daha nice bayramlara sağlıkla erişebilme dileğinde bulundu.