Almanya Federal Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın ülkemizdeki sorumlu doktoru Dr. Ivonne Wendt, Bilkent Şehir Hastanemizi ziyaret etti.
19 Nisan 2024

Sağlık Bakanlığımızca planlanan ziyarette, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Prof. Dr. Burak Civelek tarafından hastanemizin maketi üzerinden detaylı bir sunum yapılarak, yoğun bakımlar, acil servis alanları, yataklı servisler ve üniteler gezdirildi.

Sağlık turizmi kapsamında hastanemizde sunulan sağlık hizmetleri ve tıbbi teknolojik donanımlarımız hakkında bilgiler alan Dr. Ivonne Wendt’e, Sağlık Turizmi Birimi ekibimiz ve Kalp Damar Hastanemizin yöneticileri eşlik etti.