Hastanemizin Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Kliniği Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Adil Eryılmaz Emekli Oldu
09 Mayıs 2024

Ankara Bilkent Şehir Hastanemizin Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Kliniğine büyük emek veren değerli hocamız Prof. Dr. Adil Eryılmaz’a Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Kliniği ekibi organizasyonuyla emeklilik töreni gerçekleştirildi.

Törene Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Burak Civelek, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Taner Gökçınar, Genel Hastanemizin Başhekimi Doç. Dr. Osman İnan, hocamızın beraber görev yaptığı pek çok hoca, kliniğimizden çalışma arkadaşları ile sevenleri katıldı.

Törende konuşan Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Burak Civelek, hocamızı daha önceki çalışma hayatından da tanıdığını ve kendisinin hem cerrah hem de hoca sıfatları ile saygıdeğer bir insan olduğunu yakinen bildiğini belirtti. Kendisine emeklilik yaşamında da sağlık ve mutluluk dileyerek, tıp dünyasına yaptığı katkılar için teşekkürlerini sundu.

Törende konuşan tüm hoca ve çalışma arkadaşları hocamız Prof. Dr. Adil Eryılmaz ile yaşadıkları güzel anıları paylaşarak kendisinden öğrendikleri ve alana yaptığı katkılar için minnetlerini dile getirdiler. Ardından söz alan Adil Hocamız ise kendisine söylenecek söz kalmadığını belirterek, törenin yapılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Plaket ve hediye takdimlerinin ardından tören, emeklilik pastasının kesilmesi ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

Biz de hocamıza Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi olarak huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir emeklilik hayatı dileriz.