Hastane Yöneticilerimiz 14 Mayıs Eczacılık Günü’nde Eczacılarımızla Bir Araya Geldi
15 Mayıs 2024

14 Mayıs Eczacılık Günü dolayısıyla Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Taner Gökçınar, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Uzm. Dr. Filiz Denizli Ergen, Kalp Damar Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Garibe Adıgüzel ve Kurumsal İletişim Ekibimiz hastanemiz eczacıları ile bir araya geldiler.

Mesleklerini her koşulda özveriyle icra eden eczacılarımıza emekleri için teşekkür eden Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Taner Gökçınar ve Kalp Damar Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik, günün anısına Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi adına Baş Eczacı Gülgün Altınok’a çiçek takdim etti.

Eczacılık Günü pastasının kesilmesinin ardından Kurumsal İletişim Ekibimiz tarafından hazırlanan hediyeler eczacılarımıza takdim edildi. Hastanemizde görevini her koşulda özveriyle icra eden Kıymetli Eczacılarımızın 14 Mayıs Eczacılık Günü’nü Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi adına en içten dileklerimizle kutlar, mesleklerinde başarılar dileriz.