27 Mayıs 2024

25 Mayıs 2024 tarihinde, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi olarak bu yıl ilkini düzenlediğimiz Sağlık Festivalimiz büyük bir coşkuyla gerçekleştirildi.

Festivalimiz, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Garibe Adıgüzel, Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Aziz Ahmet Surel ve Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürümüz Ahmet İşler’in iştirakleriyle başladı. Etkinliğimize hastane başhekimlerimiz, başhekim yardımcılarımız, hastane müdürlerimiz, müdür yardımcılarımız ve Etlik Şehir Hastanesinin değerli yöneticileri de katıldı. Hastane yöneticilerimiz, personellerimiz ve ailelerinin yoğun ilgisini gören festivalimiz, katılımcılara unutulmaz bir gün yaşattı.

Festivalde Neler Vardı? - Yoga: Sağlık ve huzuru bir araya getiren yoga seansımız büyük ilgi gördü.

- Stant: Farkılı ürünlerin sergilendiği 12 stant alanımız hazır bulundu.
- Canlı Müzik: Festival boyunca sahne alan müzisyenler, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.
- Animasyon Gösterisi: Özellikle çocukların eğlendiği animasyon gösterileri festivalin neşesini artırdı.
- İkramlar: Çeşitli ikramlar ile katılımcılarımızın damak zevkine hitap edildi.
- Sürpriz Hediye Çekilişi: Festivalin sonunda yapılan sürpriz hediye çekilişleri ile birçok katılımcımız özel hediyeler kazandı.

Festivalimiz, sağlık ve eğlenceyi bir araya getirerek katılımcılara hem eğlenceli hem de bilgilendirici bir deneyim sundu. Bu yıl ilki düzenlenen Sağlık Festivalimizi geleneksel hale getirmeyi ve her yıl tekrarlamayı hedefliyoruz. Bizi bu özel günde yalnız bırakmayan tüm katılımcılarımıza ve festivalin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Bir sonraki etkinliğimizde görüşmek üzere! Bilkent Şehir Hastanesi olarak, sağlıkla dolu günler dileriz.