Ankara Bilkent ve Etlik Şehir Hastaneleri Cerrahi Toplantıları “Sık Karşılaşılan Acil Durumlarda Yaklaşım” Konulu Bilimsel Toplantı Hastanemiz ev sahipliğinde gerçekleşti
28 Mayıs 2024

Ankara Bilkent ve Etlik Şehir Hastaneleri Cerrahi Toplantıları “Sık Karşılaşılan Acil Durumlarda Yaklaşım” konulu bilimsel toplantı hastanemiz ev sahipliğinde gerçekleşti.

Toplantı, Genel Cerrahi Kliniği ve Gastroenteroloji Cerrahisi Kliniğimizin Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı'nın açılış konuşmaları ile başladı. Hastanemiz Gastroenteroloji Kliniği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman Ersoy ”Ocült GIS Kanamalarına Yaklaşım”, Genel Cerrahi Kliniği Öğretim Üyesi Prof. Dr. A. Keşşaf Aşlar ”Divertikülitte Tedavi Yaklaşımları”, Gastroenteroloji Kliniği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent Ödemiş ”ERCP Performanslarında Tedavi Yaklaşımları”, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ramazan Kazan ”Sigmoid Volvulusta Tedavi Yaklaşımları” Sunumu ile tüm konuşmacılar sunumlarını gerçekleştirdiler.

Sunumlar sonrası pratik uygulamalar için büyük katkısı olacak verimli tartışmalar ile toplantı sona erdi.