29 Mayıs 2024

Ankara Bilkent Şehir Hastanemiz, Türkiye’nin İlk Dijital Sağlık Kampüsü olma yolundaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Dijital hastane dönüşüm projesinin ilk etabında, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizi tamamen dijital hastane kriterlerine uygun hale getirmek için personelimize bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, dijital hastane tecrübesi olan ve Türkiye’nin ilk HIMSS 7 belgesi unvanını alan Yozgat Şehir Hastanesi’nde sürecin başından sonuna kadar liderlik eden Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Aziz Ahmet Surel, Ankara Bilkent Şehir Hastanemizde de bu süreçte yaşadıkları deneyimleri ve neden dijital hastane olmalıyız konusunda personelimize bilgilendirmelerde bulundu. Koordinatör Başhekimimiz, daha önce Türkiye’nin ilk akredite Şehir Hastanesi unvanını taşıdığımızı ve bu kez de ilk dijital sağlık kampüsü olmak istediklerimi belirtti. Bu süreçte HIMSS kriterlerini yerine getirmek için Dijital Hastane Yönetimi Birimimiz Sorumlusu Uzm. Dr. Sinan Korukluoğlu ve ekibi, hazırladıkları sunumla Fizik Tedavi Hastanemizin çalışanlarına detaylı bir sunum gerçekleştirdi.

Toplantının devamında, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. Emre Adıgüzel de yapılan çalışmalar ve süreçler hakkında bilgilendirmede bulundu.