Hastanemizde Uyum Eğitimlerinde görev alan eğitmenlerimize yönelik Eğiticinin Eğitim Sertifikalı Kursu düzenlendi.
04 Haziran 2024

Hastanemizde Uyum Eğitimlerinde görev alan eğitmenlerimize yönelik Ankara İl Sağlık Müdürlüğü, Etlik Halk Eğitim Merkezi ve Hastanemiz Eğitim Koordinatörlüğünün işbirliği ile "Eğiticinin Eğitim Sertifikalı Kursu" düzenlendi.

Kursun açılış konuşmalarını, Bilkent Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Cihan Döğer, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Garibe Adıgüzel, Etlik Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Azizoğlu gerçekleştirdi.

Açılış konuşmalarında, eğitim faaliyetlerinin temelinde yatan sağlık alanındaki eğitimin ve eğiticilerin rolüne vurgu yaparak, bu kursun eğitim alanında sağladığı katkıya dikkat çekildi. Sağlık sektöründe hizmet veren eğiticilerin, güncel ve etkili eğitim yöntemlerini benimsemelerinin önemine vurgu yaparak, katılımcıların mesleki gelişimlerine destek olacak bir platform sunulduğu belirtildi.

Kurs programı, katılımcılara etkili sunum teknikleri hazırlama, sunum uygulamaları, eğitim programı tasarlama, ölçme ve değerlendirme gibi konuları kapsamaktadır. Bu konular, eğiticilerin bilgi ve becerilerini güçlendirmeyi ve etkili eğitim süreçleri oluşturmayı hedeflemektedir.