Bu yıl 3. sü düzenlenen Olgularla Gastrointestinal Sistem Kanamalarına Multidisipliner Yaklaşım konulu bilimsel panel hastanemizde gerçekleştirildi.
07 Haziran 2024

Bu yıl 3. sü düzenlenen “Olgularla Gastrointestinal Sistem Kanamalarına Multidisipliner Yaklaşım” (İnce Bağırsak Kanamaları) konulu bilimsel panel hastanemizde gerçekleştirildi.

Panelin açılış konuşmalarını Koordinatör Başhekim Yardımcımız Prof. Dr. Burak Civelek, Genel Hastane Başhekimimiz Doç. Dr. Osman İnan, Programın Moderatörlüğünü ise Prof. Dr. Osman Ersoy gerçekleştirildi. Hastanemizin değeli hekimleri Dr. Öğ. Üyesi Çağdaş Yıldırım, Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Zengin, Doç. Dr. Tezcan AKIN, Uzm. Dr. Velihan Çayhan güncel konular hakkında sunumlarını katılımcılara aktardırlar.

Hastane Acil başvurularında büyük bir yere sahip olan gastrointestinal kanamalar; Acil Tıp, Genel Dahiliye, Gastroenteroloji,Radyoloji, Girişimsel Radyoloji, Genel Cerrahi Kliniklerinin yaklaşımları, güncel tanı ve tedavi yöntemleri gerçek bir olgu üzerinde anlatıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda, referans merkez olan Ankara Bilkent Şehir Hastanesi'ndeki tanı ve tedavi kalitesini daha da artırabilmek adına "Multidisipliner Yaklaşım"ın önemi vurgulandı.