11 Haziran 2024

1

Hastanemizde ‘Adli Psikiyatride Güncel Uygulamalar’ Konulu Bilimsel Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi.

Psikiyatri Kliniğimizin İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Erol Göka’ nın moderatörlüğünde gerçekleştirilen toplantıda Bakırköy Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinden Prof. Dr. Fatih ÖNCÜ ‘Adli Psikiyatride Bilirkişilik Uygulamaları’ ve Bakırköy Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinden Doç. Dr. Yasin Hasan BALCIOĞLU ‘Adli Psikiyatride Tedavi Uygulamaları’ konularında sunumlarını katılımcılara aktardılar.

Adli Psikiyatride Bilirkişilik ve Tedavi Uygulamaları, Bakırköy Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi, Hastanemiz Psikiyatri Kliniği /YGAP Birimi örnekleri ve sık karşılaşılan sorunların tartışıldığı toplantı, Ankaradaki üniversite hastaneleri ve eğitim araştırma hastaneleri psikiyatri kliniklerinden Uzman ve Asistan hekimlerin yoğun katılımıyla gerçekleşti.