Hastanemizde tedavi gören çocuklarımızın yılsonu karneleri, hastanemizin bahçesinde düzenlenen Çocuk Şenliğinde kendilerine takdim edildi.
14 Haziran 2024

Şenlik alanında kurulan oyun parkı, el sanatları atölyelerinde tüm gün eğlenceli vakit geçiren çocuklar Rafadan Tayfanın neşeli aktivitesine katılma imkanı buldu.

Atölyelerde, El Sanatları Öğretmenlerimizin rehberliğinde resim yapan, taş boyama, boncuk dizme, seramik boyama vb sanat etkinliklerine katılan çocuklar, gün boyu şenlik alanında sunulan ikramlarla ve balon uçurma gösterileriyle unutulmaz bir gün yaşadıklarını ifade ettiler.

Çocuklara karnelerini, Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Aziz Ahmet Surel, Çocuk Hastanesi Başhekimimiz Prof. Dr. Namık Yaşar Özbek, Koordinatör Başhekim Yardımcılarımız Prof. Dr. Burak Civelek ve Doç. Dr. Burak Ceran, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Özge Tezen, Çocuk Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Neslihan Kayademir ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Orkun Tolunay takdim ederken, Rafadan Tayfa Animasyon Ekibi de kendilerine eşlik etti.

Şenliğin düzenlenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren çocuklarımız ve aileleri, şenliğe katılanlarla birlikte hatıra fotoğrafları çektirerek, moral ve motivasyon etkinliklerinin hem kendilerine hem de çocuklarına iyi geldiğini, emek verenlere teşekkür ettiklerini ilettiler.

Şenlik kapsamında, hastanemizde tedavileri devam eden çocuklarımız için, Konferans Salonumuzda Rafadan Tayfa Hayrimatör Sinema Gösterimi gerçekleştirildi.