Prof. Dr. Nermin Göğüş Hocamız Emekli Oldu
16 Ağustos 2024

IMG_3112

Sayısız hekim yetiştiren, yetiştirdiği öğrencileri bugün hoca olarak ülkemizin farklı yerlerinde ve kurumumuzda hizmet veren, hastanemizin kuruluşundan beri gece gündüz demeden fedakarca çalışan, tecrübesi ve örnek duruşuyla her alanda hastanemize ve yetiştirdiği hekimlere katkı veren Prof. Dr. Nermin Göğüs Hocamız bugün itibariyle emekli oldu.

Değerli Hocamıza bugüne kadar Ankara Bilkent Şehir Hastanemize verdiği hizmetler, Ülkemiz için yetiştirdiği kıymetli hekimler ve hepimize örnek olan tavrı için teşekkür eder, emeklilik yaşamında ailesi ve sevdikleriyle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu günler dileriz.

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniğimizin İdari Sorumluluğunu kuruluşundan itibaren yürüten Prof. Dr. Levent Öztürk Hocamız bundan sonraki süreçte Eğitim ve İdari Sorumlusu olarak görevini yürütmeye devam edecektir.