10 Eylül 2024

35

Hastanemizde Dünya Fizyoterapistler Günü Kapsamında Resim Sergisi açılışı ve Kutlama Programı Düzenlendi.

Hastanemize bağlı olarak hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizde, Dünya Fizyoterapistler Günü kapsamında düzenlenen kutlama programı, hastanemizde görev yapan fizyoterapistlerin resimlerinden oluşan resim sergisinin açılışı ile başladı. Yoğun katılımın olduğu resim sergisinin ardından konferans salonunda fizyoterapistlerimizin gününü kutlamak amacıyla gerçekleştirilen programda, hastanemizde görev yapan en genç fizyoterapistimiz Mustafa Yiğit söz alarak, “Hastalarımızla attığımız küçük adımların aslında onların tedavileri için ne kadar büyük bir adım olduğunun farkındayız, mesleğini özveri ile gerçekleştiren tüm meslektaşlarımın gününü kutlarım” şeklinde konuştu.

Ardından hastanemizin Koordinatör Fizyoterapisti Uzm. Fzyt. Selin Koç yaptığı konuşmada, etik ilkeler ışığında, fedakarca görevlerini yerine getiren tüm meslektaşlarının gününü kutlayarak, hastanemizde bu mesleği icra ederken desteğini esirgemeyen hastane yönetimine de minnettar olduğunu ifade etti.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. Emre Adıgüzel ise konuşmasında “Hastalarımızın tedavileri sürecinde sizler belki de en önemli şeyi, sabrınızı vererek kıymetli bir iş yapıyorsunuz. Hepinize emekleriniz ve çalışmalarınız için çok teşekkür ederiz” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından hastanemizde görev yapan fizyoterapistlerimizin fotoğraflarından oluşan sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi.

Mesleklerinin 30. Yılını dolduran fizyoterapistlerimize Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Taner Gökçınar ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. Emre Adıgüzel, teşekkür belgelerini takdim ettiler. Tüm fizyoterapistler adına, Koordinatör Fizyoterapist Uzm. Fzyt. Selin Koç’a çiçek takdim edilmesinin ardından pasta kesimi gerçekleşti. Hatıra fotoğraflarının çekilmesi sonrasında program, ödüllü bilgi yarışması ve hediye çekilişi ile son buldu.