Bebek Dostu Hastane Komitemizin yılın ikinci toplantısı başarıyla gerçekleştirildi.
10 Eylül 2024

Toplantıya, Kadın Doğum Hastanesi Başhekimimiz Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin başkanlık etti. Toplantımızın amacı, Ulusal Bebek Dostu Hastane Kriterleri doğrultusunda emzirme uygulamalarımızın ve Bebek Dostu Hastane politikalarımızın etkinliğini artırmak ve mevcut uygulamalarımızı gözden geçirmektir. Bu doğrultuda, Komite Sekretaryamız Ebe Rukiye Dursun Altın, Bebek Dostu Hastane uygulamaları hakkında detaylı bir bilgilendirme yaptı.

Komite üyelerimizin aktif katılımıyla gerçekleştirilen toplantımız, etkileşimli ve verimli bir tartışma ortamı sundu. Üyelerimiz, uygulamalarımızla ilgili görüşlerini paylaştı ve iyileştirme önerilerinde bulundu. Bu öneriler, gelecekteki uygulamalarımızın daha etkili hale getirilmesi için önemli bir temel oluşturmaktadır.

Toplantı sonucunda, bebek dostu politikalarımızın güçlendirilmesi için somut adımlar belirlendi. Komitemiz, bu önerilerin uygulanmasını takip edecek ve ilerleyen süreçlerde güncellemeler sağlayacaktır. Bu süreçte gösterdiğiniz destek ve katkılarınız için teşekkür ederiz. Bebek Dostu Hastane hedeflerimize ulaşmada birlikte yürümeye devam edeceğiz.