Hastanemizde 19 Eylül Gaziler Günü Kapsamında Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun sahne aldığı “Kahramanlık Türküleri” Konseri gerçekleştirildi.
19 Eylül 2024

Hastanemizde 19 Eylül Gaziler Günü Kapsamında Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun sahne aldığı “Kahramanlık Türküleri” Konseri gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından açılış konuşması yapan Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Taner Gökçınar, programımıza katılan Gazilerimize seslenerek “Bu vatan uğruna yaptığınız fedakârlıklar için minnettarız, bu özel günde sizleri aramızda görmek ve şahsen teşekkür etmek benim için mutluluk verici. Gelecekte de milletçe beraber olduğumuz nice mutlu günleri güzel vatanımızda hep birlikte kutlamayı dilerim.” şeklinde konuştu.

Ardından Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun “Kahramanlık Türküleri” Konseri yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

Duygusal anların yaşandığı konser sonrasında Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi adına Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zafer Kurtaslan’a hastanelerimizde bulunan Moral Sanat Atölyelerimizde, hastalarımız tarafından yapılan tablo; konseri hazırlayan Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Şimşek’e ve Türk Halk Müziği Topluluğuna, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Taner Gökçınar ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emre Adıgüzel tarafından çiçek buketi takdim edildi.

Programa katılan tüm gazilerimize günün anısına çiçek buketi ve Gazi Şakir Gülmez ile Gazi Atilla Tetik’e tüm gazilerimize vefa duygularıyla Çocuk Hastanemizde kanser tedavisi gören miniklerimizin yaptığı Türk Bayrağı ve Anıtkabir temalı tablo hediye edildi.

Konser, hatıra fotoğrafı çekimi ve ikram bölümü ile son buldu.