Özbekistan Sağlık Heyetinden Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ne Ziyaret
24 Eylül 2024

Özbekistan Sağlık Bakanlığı ile Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı arasında yürütülen iş birliği görüşmeleri sonucunda, Özbekistan’dan gelen sağlık heyeti Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’ni ziyaret etti.

Kardeş ülke Özbekistan’ın sağlık heyetine, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Prof. Dr. Burak Civelek tarafından hastanemizin sunduğu sağlık hizmetleri, uygulanan örnek tedavi yöntemleri ve tıbbi başarılarımız hakkında detaylı bilgiler verildi. Ayrıca, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nin uluslararası standartlardaki donanımları, ileri tıbbi teknolojileri ve dünya çapında sunduğu yenilikçi tedavi imkanları anlatıldı.

Prof. Dr. Burak Civelek, heyetle birlikte Kalp ve Damar Hastanemizin yataklı servis bölümlerini ziyaret ederek, modern sağlık hizmetlerimiz ve hastanemizde kullanılan en son teknolojik cihazlar hakkında bilgiler aktardı. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, yüksek teknolojiyle donatılmış ameliyathaneleri, gelişmiş yoğun bakım üniteleri ve robotik cerrahi gibi en ileri tıbbi uygulamalarla dünya çapında bir referans merkezi olduğunu ve hastanemizin tıbbi araştırma ve geliştirme alanında yaptığı çalışmalarla da global sağlık alanına katkı sunmaya devam etmektiğini vurguladı.

Ziyaret boyunca, Prof. Dr. Burak Civelek’e Kalp ve Damar Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürümüz Aysel Acar, Sağlık Turizmi Birimi Sorumlumuz Nursel Destur ve Rusça Tercümanımız Alla Tuşba Çelik eşlik etti.