Prof. Dr. Nermin Göğüş’e, uzun yıllar süren özverili hizmetleri ve tıp dünyasına kattığı değerler için sonsuz minnettarız
07 Ekim 2024

Hastanemizin Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Nermin Göğüş Emekli Oldu.

Ankara Bilkent Şehir Hastanemizin Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniğine büyük emek veren kıymetli hocamız Prof. Dr. Nermin Göğüş’e Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği ekibi organizasyonuyla emeklilik töreni gerçekleştirildi.

Törene Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Aziz Ahmet Surel, hastane yöneticilerimiz, hocamızın beraber görev yaptığı pek çok hoca, kliniğimizden çalışma arkadaşları ile sevenleri katıldı.

Yıllarca mesleğini özveri ile icra eden; etik değerlere bağlılığı, merhameti ve disiplinli duruşuyla bilinen Prof. Dr. Göğüş, törende meslektaşları ve sağlık çalışanları tarafından övgüyle anlatıldı. Daha önce birlikte çalıştığı hocalar ve ekip arkadaşları, kendisinin işine olan bağlılığını, mesleki ahlakını dile getirerek anılarını paylaştılar.

Törende konuşan Koordinatör Başhekimimiz Doç. Dr. Aziz Ahmet Surel, hocamızı daha önceki çalışma hayatından da tanıdığını ve işine bağlılığı ve merhameti ile hep örnek bir hoca olduğunu belirtti. Kendisine emeklilik yaşamında da sağlık ve mutluluk diledi, tıp dünyasına yaptığı katkılar için teşekkürlerini sunarak kendisine Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailemiz adına bir çiçek takdim etti.

Ardından söz alan Nermin Hocamız ise bu büyük ailenin bir üyesi olmaktan mutluluk duyduğunu, emeklilik yaşamında da hastaneden kopmayacağını söyleyerek, bu törenin yapılmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Plaket ve hediye takdimlerinin ardından tören, emeklilik pastasının kesilmesi ve fotoğraf çekimi ile son buldu. Biz de hocamıza Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Ailesi olarak huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir emeklilik hayatı dileriz.