Dünya Palyatif Bakım Günü vesilesiyle, hastanemizde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ettik.
14 Ekim 2024

13 Ekim Dünya Palyatif Bakım Günü vesilesiyle, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavi gören hastalarımızı ziyaret ettik.

Bu özel günde, Koordinatör Başhekim Yardımcımız Prof. Dr. Burak Civelek ve Tıbbi Gözlem Kliniği ile Palyatif Bakım Merkezi çalışanlarımız, hastalarımızla bir araya gelerek onlara destek olmanın ve yaşam kalitelerini artırmanın önemini vurguladılar. "Yaşama yıllar değil, yıllara yaşam katmak için" felsefesini benimseyen Tıbbi Gözlem Kliniği Palyatif Bakım Merkezi ekibimiz, hastalarımızın sadece fiziksel sağlıklarını değil, duygusal ve psikolojik iyilik hallerini de gözeterek onlara en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Bu yaklaşım, hastalarımızın ve ailelerinin yanında olduğumuzu, onların yaşamlarının her anında destek verdiğimizi göstermektedir. Hastalarımızın yaşadıkları zorlukları hafifletmek ve onlara anlam dolu bir yaşam sunmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Bu anlamlı günde, ailelerinin de süreçteki önemini unutmadan, onlarla birlikte bu yolculukta yan yana durmayı sürdüreceğiz. Palyatif bakım, sevgi, empati ve şefkatle dolu bir hizmet anlayışını gerektirir; biz de bu değerleri her zaman ön planda tutarak hastalarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.