Ankara Şehir Hastanesi Başhekimi Deri ve Zührevi Hastalıklar Kliniği Çalışanlarıyla Kaynaşma ve Motivasyon Toplantısında Buluştu.
21 Eylül 2023

IMG_0107-1.JPG

Kurumsal kültür çalışmalarımız kapsamında Ankara Şehir Hastanemizde gerçekleştirilmeye başlanan Motivasyon ve Kaynaşma Toplantılarında hastane yöneticilerimiz ve çalışanlarımız bir araya gelerek, samimi bir sohbet ortamında sağlık hizmeti süreçleri, sosyal paylaşım aktiviteleri gibi konularla ilgili düşüncelerini paylaşıyor ve tanışma, kaynaşma fırsatı buluyorlar.

Sağlık hizmetini Avrupa’nın en büyük hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesinde sunmaya başlayan ve sağlık sistemimizde önemli görevler üstlenen farklı hastanelerden gelerek yeni bir ortak kültür etrafında birleşen çalışanlarımızın, ait oldukları yeni kurumsal aile içinde yönetim ve diğer birim çalışanlarıyla tanışma fırsatı bulabilmeleri; isteklerini, beklentilerini yüz yüze iletişim kurarak hastane yönetimine iletebilmeleri ayrıca kurumsal vatandaşlık davranışı geliştirebilmeleri amaçlarıyla düzenlenen Kaynaşma ve Motivasyon Toplantıları her hafta farklı kliniklerde gerçekleştiriliyor.

Nöroloji Ortopedi Hastanesi 8. Kat Toplantı Salonunda 8 Ağustos 2019 Perşembe günü gerçekleştirilen Deri ve Zührevi Hastalıklar Kliniği Kaynaşma ve Motivasyon Toplantısına, Koordinatör Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet İşler, Koordinatör Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Bülent Güngörer, Koordinatör İdari Mali İşler Müdür Yardımcısı Alper Zorlu yönetim adına katılırken, Deri ve Zührevi Hastalıklar Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Başak Yalçın ile birlikte klinik çalışanları da yoğun bir katılım sağladı.

Toplantı, Koordinatör Başhekim Op. Dr. Aziz Ahmet Surel’in toplantının amaçları, hastanenin genel işleyişi ve kurumsal iletişim yönetimine dair bilgi vermesiyle başladı. Ardından söz alan Deri ve Zührevi Hastalıklar Kliniği Eğitim ve İdari Sorumlusu Prof. Dr. Başak Yalçın, klinik hizmetleri ve çalışanlarına ait ayrıntılı bilgiler verdikten sonra klinik çalışanlarına sözü bıraktı. Toplantıda sırasıyla söz alan klinik hekimleri ve hemşireleri sunmakta oldukları sağlık hizmeti süreçlerinin iyileştirilmesine dair düşünce ve beklentilerini aktardılar.

“… temmuz ayı içinde 9945 hastaya ayaktan, 227 hastaya yatarak sağlık hizmeti verildi…”

Şubat 2019 tarihinden beri hizmet veren ve Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi kliniklerinin bir araya gelmesiyle kurulan Ankara Şehir Hastanesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Kliniğinde8 Profesör ve 3 Doçent’ten oluşan  11 Eğitim Görevlisi, 1 Başasistan, 1 Dr. Öğretim Üyesi, 9 Uzman Doktor, 16 Asistan Doktor ve 15 Hemşire görev yapmaktadır.

Kliniğin Poliklinikleri, Nöroloji Ortopedi Hastanesi B1 katı B ve E2 blokta yer alıp, biri sağlık kurulları ve konsültasyonlara hizmet veren 9 adet poliklinik ve 2 adet cerrahi girişim polikliniği mevcuttur. Klinikte, İkişer adet genel ve lokal fototerapi ünitesi, farklı endikasyonlarda kullanılan 3 adet lazer cihazı, 1 adet iyontoforez ünitesi, 2 adet bilgisayarlı dermatoskop cihazı bulunmaktadır. Temmuz 2019’da ayaktan 9945 hastaya hizmet verilmiştir.  Toplamda 42 yataktan oluşan klinik Nöroloji Ortopedi Hastanesi 8. Kat A ve C Bloklarda yer almaktadır ve klinikte temmuz 2019’da 227 yatan hastaya hizmet verilmiştir.