18 Şubat 2021

Ankara Şehir Hastanemizi Romanya Sağlık Bakanı Sayın Sorina Pintea ve beraberinde ki heyet ziyaret ettiler. Ziyarette heyete Ankara Şehir Hastanemiz toplantı salonunda sunum yapıldı. Sunumun akabinde Sağlık Bakan Yardımcımız Sayın Halil ELDEMİR Başkanlığında Ankara Şehir Hastanemiz maketi üzerinden Hastanemiz klinik ve ünitelerin sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdi.

Hastanemiz maketi üzerinde bilgilendirmeden sonra Şehir Hastanemizin iç kısımlarını yerinde görmek isteyen Romanya Sağlık Bakanı Sayın Sorina Pintea’ ya Kalp Damar Hastanesi ve Onkoloji Hastanemiz poliklinik, hasta odaları ve diğer ünitelerini gezdi. Kemoterapi gören hastalarımızı ziyaret eden Sayın Sorina Pintea tedavi gören hastalarımızın yapmış olduğu bir resim tablosu hediye edildi.

Romanya Sağlık Bakanı (18).JPG

• Romanya Sağlık Bakanı (11).JPG