Azerbaycan Ankara Büyükelçiliği Eğitim Müşaviri Sayın Doç. Dr. Necibe Nesibova Hastanemizi ziyaret etti.
29 Eylül 2021

Başhekimimiz Op.Dr. Aziz Ahmet Surel’ den Ankara Şehir Hastanemiz hakkında bilgi alan Nesibova Azerbeycan’ dan ülkemize Eğitim almaya gelen öğrencilerin Azerbaycan için çok değerli olduğunu ifade etti. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti ifade Başhekimimiz, bir millet iki devlet olan Türkiye ve Azerbaycan’ın birçok alanda olduğu gibi eğitim alanında da güçlü işbirliğine sahip olduğunu dile getirdi. Sayın Necibe Nesibova memnuniyeti ifade ederek, Hastanemiz ’de eğitim gören Azerbaycanlı öğrenciler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.