Kaynaşma ve Motivasyon Toplantısında Başhekimimiz ile Hematoloji Kliniği Çalışanları Buluştu
26 Mart 2020

Ankara Şehir Hastanemizde her hafta kurumsal kültür çalışmalarımız kapsamında gerçekleştirilen Motivasyon ve Kaynaşma Toplantılarında hastane yöneticilerimiz ve çalışanlarımız bir araya gelerek, samimi bir sohbet ortamında sağlık hizmeti süreçleri, sosyal paylaşım aktiviteleri gibi konularla ilgili düşüncelerini paylaşıyor ve tanışma, kaynaşma fırsatı buluyorlar.

Ankara Şehir Hastanemizin ikinci katında hizmet veren Hematoloji Kliniğinin toplantı salonunda 7 Şubat 2020 Cuma günü gerçekleştirilen Hematoloji Kliniği Kaynaşma ve Motivasyon Toplantısına, Koordinatör Başhekim Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL, Onkoloji Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Ercan YENİ, Koordinatör Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Süha ŞEN, Koordinatör Başhekim Yardımcısı Dr. Taner GÖKÇINAR, Koordinatör Başhekim Yardımcısı Dr. Fatih TEKİN, Onkoloji Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Tolga KARAKAN, Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet İŞLER, Koordinatör İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı Hasan YILMAZ yönetim adına katılırken, Hematoloji Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Gülsüm ÖZET ile birlikte klinik çalışanları da yoğun bir katılım sağladı.

Toplantı, Koordinatör Başhekim Op. Dr. Aziz Ahmet Surel’in toplantının amaçları, hastanenin genel işleyişi ve kurumsal iletişim yönetimine dair bilgi vermesiyle başladı. Ardından söz alan Hematoloji Kliniği İdari ve Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. Gülsüm Özet, Hematoloji Kliniği hizmetleri ve çalışanlarına ait ayrıntılı bilgiler verdikten sonra klinik çalışanlarına sözü bıraktı. Toplantıda sırasıyla söz alan klinik hekimleri ve hemşireleri sunmakta oldukları sağlık hizmeti süreçlerinin iyileştirilmesine dair düşünce ve beklentilerini aktardılar.

“…35.000 hastaya ayaktan sağlık hizmeti verildi…”

Hematoloji Kliniği, Onkoloji Hastanemizin ikinci katında 58 yataklı klinik ve 7 poliklinik odasıyla hastalarımıza sağlık hizmeti vermektedir. Ankara Şehir Hastanemiz açıldığından beri 35.000 hastaya poliklinik hizmeti sunan kliniğe başvuran hasta sayısı her gün artmaktadır.

• IMG_6995.JPG
  • IMG_7003.JPG