Kalp Damar Hastanemizin Hastane Konseyi Toplantısı
29 Eylül 2020

Kalp Damar Hastanemizin Hastane Konseyi Toplantısı Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel Başkanlığında Gerçekleştirildi.

Genel Hastane Konseyi Toplantısında alınan karar gereğince Kalp Damar Hastanemizin Hastane Konseyi Toplantısı 24 Şubat 2020 tarihinde Koordinatör Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel’in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, hastane konseyi toplantılarının gelecek dönemin planlamasının yapılabilmesi için, herkesin bir araya gelerek mevcut durum tespitinin yapıldığı, sorunların ve çözüm önerilerinin tartışıldığı toplantılar olduğunu belirtti. Toplantıda söz alan Kalp Damar Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik, hastanenin hizmet vermeye başladığı günden bu yana tüm çalışanların özveriyle görev yaptıklarını ve bugün hastanede sağlık hizmet sunumunun başarıyla gerçekleştirildiğini dile getirdi. Konuşmaların ardından toplantıya katılanlar söz alarak Kalp Damar Hastanesinde sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi, hasta ve çalışan memnuniyetinin artırılması ile kurumsal aile ortamının güçlendirilmesine ilişkin önerilerini ilettiler ve karşılıklı görüş-alışverişlerinin ardından toplantı sona erdi.