Kulak Burun Boğaz Kliniği Motivasyon Toplantısı
09 Mart 2020

Ankara Şehir Hastanemizde Tanışma ve Motivasyon Toplantısı Gerçekleştirildi.

Kurumsal kültürün oluşma sürecinde, kurumsal iletişim yönetiminin hedef kitlelere yönelik eylem planının önemli bir alt faaliyeti olan Tanışma ve Motivasyon Toplantılarının ilki Ankara Şehir Hastanemiz KBB Hastalıkları Kliniği çalışanları ve hastane yönetiminin katılımı ile gerçekleştirildi. Genel Hastane KBB Hastalıkları Kliniği Toplantı Salonunda 11.07.2019 Perşembe günü gerçekleştirilen, Koordinatör Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet İşler, Genel Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Ayşegül Erciyas ile Koordinatör Başhekim Yardımcıları ve Müdür Yardımcılarının yönetim adına katıldığı toplantıya KBB Hastalıkları Kliniği İdari Sorumlusu Prof. Dr. Adil Eryılmaz, KBB Hastalıkları Kliniği Eğitim Sorumlusu Prof. Dr. H. Hüseyin Dere ve klinik çalışanları da yoğun bir katılım sağladı.

“…yeni kurumsal aile…”

Farklı hastanelerden gelerek yeni bir ortak kültür etrafında birleşen ve mesleklerini Avrupa’nın en büyük hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesinde icra etmeye başlayan klinik çalışanları, ait oldukları yeni kurumsal aile içinde yönetim ve diğer birim çalışanlarıyla tanışma fırsatı oluşturan bu toplantının düzenlenmesinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Toplantı Prof. Dr. Adil Eryılmaz’ın KBB Hastalıkları Kliniğini tanıtan bir sunumu ile başladı ve ardından Koordinatör Başhekim Op. Dr. Aziz Ahmet Surel’in hastanenin genel işleyişi ve prosedürleri hakkında bilgiler vermesiyle devam etti. Toplantıda sırasıyla söz alan klinik hekimleri, hemşireleri ve odyologlar, sunmakta oldukları sağlık hizmeti süreçlerinin iyileştirilmesine dair düşünce ve beklentilerini aktardılar.
“…53 deneyimli ve nitelikli hekim…”

KBB Kliniği, farklı hastanelerden gelen çalışanların kısa süren bir adaptasyon sürecinden sonra Ankara Şehir Hastanemizde tek bir klinik olarak hizmet vermeye başlamıştır. Klinikte, 9 Profesör, 7 Doçent, 3 Başasistan ve Dr. Öğretim Görevlisi, 14 Uzman ile 19 Asistan olmak üzere 53 eğitici ve eğitilen personel görev yapmaktadır. Klinik, KBB Hastalıkları dalında, sahip olduğu deneyimli ve nitelikli personeliyle 4 Ameliyathane, 17 Gündüz Polikliniği ile birlikte 6 Konsültan Hizmeti ve 24 saat Acil Servis hizmeti sunmaktadır. Ayrıca TEDAŞ Semt Polikliniğinde de sağlık hizmeti sunumunu yürütmektedir. Odyoloji Biriminde ise 5 Odyolog ile 18 Odyometrist görev yapmakta ve halkımıza kapsamlı bir KBB Hastalıkları Kliniği hizmeti sunulmaktadır.

“…bizi dinlemeye geldiğiniz için teşekkür ederiz…”

Samimi bir sohbet ortamında gerçekleştirilen toplantı halkımıza daha iyi sağlık hizmeti sunma çabası içinde olan Ankara Şehir Hastanesi çalışanları ile bu koşulların sağlanması için üstün gayret gösteren hastane yönetimi arasındaki iletişimin, geleneksel kültürümüze de uygun olarak bir aile olma, kuruma ait olma duygularını pekiştirmesine katkı yapacağı düşünüldüğünde oldukça verimli geçti. Çalışanlar “Bizi dinlemeye geldiğiniz için, bize değer verdiğiniz için teşekkür ederiz” diyerek toplantının düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

• IMG_4007.JPG
  • IMG_4022.JPG