Hastanemizde Koronavirüs Bilgilendirme Masası Kuruldu
23 Aralık 2020

1-5.JPG

Sağlık Bakanlığımızın Koronavirüs salgını kapsamındaki önerileri ve halkımızın sağlığını koruma konusundaki hassasiyetimiz gereğince Ankara Şehir Hastanemiz bünyesinde hizmet veren tüm hastanelerimizin girişlerinde Koronavirüs Bilgilendirme Masaları kuruldu.

Hastalarımız, hastanemizin giriş kapılarından girdikleri anda masamıza davet edilerek mini soru testine tabi tutulmak suretiyle Koronavirüs şikayetlerinin varlığı deneyimli hemşirelerimiz tarafından sorgulanmaktadır.

Hastanemize gelen tüm vatandaşlarımıza öksürük, ateş, nefes darlığı ve yurt dışı ziyareti ya da yurtdışından gelenlerle teması olup olmadığı sorularak gerekli bilgilendirmeler yapılmakta ve ateş ölçümü uygulaması gerçekleştirilmektedir. Bu uygulama ile, normal poliklinik sürecimiz devam ederken hastanemize giriş yapan hastalarımızın, Koronavirüs Bilgilendirme Masasında ayrıntılı öyküleri alınarak ve ateş ölçümleri yapılarak şüpheli görülenlerin Koronavirüs için ayrılan polikliniklerimize yönlendirilmesi sağlanmaktadır. Hastalarımızın sağlığı, güvenliği ve risklerin önlenmesi hususunda aldığımız önlemlere ve sağlık çalışanlarımızın yönlendirmelerine riayet ederek, toplum sağlığını korumaya yönelik çabalarımıza halkımızın uyumu ve desteği için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

• 1-2.JPG
  • 1-3.JPG