Mücadelemize destek veren tüm kuruluşlara şükranlarımızı sunarız
23 Aralık 2020

Hastanemize ve çalışanlarımıza destek olmak isteyen birçok kuruluş ve vatandaşımız Hastane Yönetimimize ulaşarak yaşadığımız küresel krizde ulusal mücadele veren sağlık çalışanlarımıza destek vermek istediklerini ifade etmekteler.

Pandemi sürecinde Ankara Şehir Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Kadın Doğum Hastanemizde şüpheli, olası ya da pozitif olgularımız için ayırdığımız negatif basınçlı Acil Servis arenamızda, normal doğum yapan hastalarımızda damlacık yoluyla bulaş riskini azaltmak için doğumun ikinci evresinin sonunda, masaya uygun olarak tasarlattığımız doğum masası siperliğinin kullanılmasına başlandı.

Bu projemiz kapsamında tasarladığımız siperliklerin üretiminde yerli bir kuruluşumuzdan destek alınmıştır. Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneğinin salgın sürecinde sağlıkçılara destek olmak amacıyla başlattığı "Covid-19 Entübasyon Kalkanı ile Sağlıkçıların Yanındayız" çalışması kapsamında, dernek tarafından hastanemiz Acil Servis ve Yoğun Bakım Kliniklerine 12 adet Covid-19 Entübasyon Kabini gönderildi.

Salgınla mücadelemize destek verme gayreti içinde olan TOFAŞ tarafından üretilen ve hastanemize gönderilen Biyolojik Numune Alma Kabini de Acil Servisimizde kullanılmaya başlanmıştır. TürkTraktör tarafından üretilen Entübasyon Kabinini ve Biyolojik Numune Kabini firmaca hastanemize gönderilmiş ve çalışma arkadaşlarımızca kullanılmaya başlanmıştır.

Bu kapsamda Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği tarafından tasarlanan ve üretilen özel koruyucu ekipmanlar çalışma arkadaşlarımız tarafından kullanılmaya başlanmıştır. Mücadelemize destek veren Tüm kuruluşlara şükranlarımızı sunarız.

• Ared derneği1 .JPG
  • Ared derneği5.JPG