Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi tarafından üretilen 5000 adet siperli maske hastanemize hediye edildi.
23 Aralık 2020

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Üç Boyutlu Modelleme ve Animasyon Programcılığı tarafından, koronavirüsle ulusal mücadele sürecinde Ankara Şehir Hastanesi çalışanlarının fedakar çabalarına destek olmak amacıyla üretilen 5000 adet siperli maskeyi Rektör Prof. Dr. İbrahim Aydınlı Ankara Şehir Hastanemizin Koordinatör Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet Surel’e teslim etti.

“…millet olma bilinci zorlu günlerde önem kazanıyor…” Hastane yönetimi ve pandemi kurulu üyelerinin katıldığı ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen kısa bir toplantı sırasında Rektör Prof. Dr. İbrahim Aydınlı, sağlık çalışanlarına destek olabilme düşüncesiyle üretilen siperli maskelerin yapım sürecini anlattı.

Böyle zorlu dönemlerde millet olma bilinciyle hareket etmenin önemini ifade eden Aydınlı “Millet olma bilinci böyle zorlu günlerde önem kazanıyor, bizim kültürümüz de zor günlerde yardımlaşmayı, dayanışmayı ve birlik olma düşüncesini beraberinde getiriyor. Toplumumuzun bize kazandırdığı bu bilinçle fedakarca, gece-gündüz çalışan sağlık çalışanlarımıza destek olmak istedik.” dedi.

“…Allah tüm insanlara birçok nimet verir ancak verme hissini herkese nasip etmez…”

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’ne destekleri için Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına teşekkür eden Başhekim Op. Dr. Aziz Ahmet Surel duygularını şu sözlerle ifade etti: “Allah tüm insanlara birçok nimet verir ancak verme hissini, paylaşma duygusunu herkese nasip etmez. Bu zorlu süreçte bize birçok kişi ulaşıp, ‘size destek olmak istiyoruz, sizin için ne yapabiliriz’ dedi. Bunlar çok yoğun çalıştığımız bu süreçte bizi duygulandıran, moralimizi yükselten davranışlar; bize destek olmaya çalışan herkese şükranlarımızı sunarız. Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörümüze, üniversitenin tüm çalışanlarına, öğrencilerine, öğretim üyelerimize Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına teşekkür ederim. “