Ankara Şehir Hastanemizde görev yapan hemşirelerimiz, "Dünya Hemşireler Günü" anısına Dilek Balonu Uçurdular.
23 Aralık 2020

DİLEĞİMİZ, TÜM DÜNYA İÇİN SAĞLIK, SIHHAT VE HUZUR

Ankara Şehir Hastanemizde görevli 70 hemşire arkadaşımız koronavirüs salgınından kurtulmayı ve normal hayata dönmeyi dileyerek hemşireler gününde gökyüzüne 50 dilek feneri bıraktı. Ankara Şehir Hastanesi Genel Hastane Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürlüğü Birim Sorumlusu Hülya Altun, bir an önce ailelerine kavuşmak istediklerini belirterek, "Güzel günlerimize geri dönmek istiyoruz. Hemşirelik mesleğinin de aynı zamanda dünyaya ışık saçan bir meslek olduğunu ve 12 Mayıs'a vurgu yapmak adına bütün güzellikleri gökyüzüne yansıtmak istedik ve dileklerimizi bu doğrultuda diledik" dedi.

Ankara Şehir Hastanemiz Genel Hastane VIP Servis Sorumlu Hemşiremiz Leyla Korta, her yıl 12 Mayıs'ta yaptıkları sosyal etkinlikleri bu sene pandemiden dolayı planlayamadıklarını ve dilek balonu gibi bir fikri bulduklarını ifade ederek, "Bizler açısından güzel bir etkinlik oldu. Hem çalışma arkadaşlarımızı motive etmek adına hem günün anlam ve önemine binaen hem de toplumsal bir mesaj vermek adına balonlarımızı uçurduk. Balonları uçururken herkesin muhakkak özel bir dileği vardı ama ortak paydada buluştuğumuz tek bir dileğimiz vardı, o da tüm dünya için sağlık, sıhhat ve huzurdu. Koronavirüsle ilgili benim özellikle dileğim sevgi, şefkat ve temelinde vicdan barındıran mesleğimizi daha güzel günlerde icra etmekti’" diye konuştu.

Ankara Şehir Hastanemiz Genel Hastane Sağlık Bakımı Hizmetleri Müdürü Ayşegül Erciyas ise, sosyal mesafeyi koruyarak dilek fenerlerini gökyüzüne bırakıp görsel bir şölen oluşturduklarını söyledi.

IMG-20200513-WA0005.jpg

• 20200513_120811.jpg