Kadın Doğum Hastanemizde Laparoskopik Beceri Geliştirme Eğitim Odası Hizmete Açıldı
23 Aralık 2020

Ankara Şehir Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Kadın Doğum Hastanemizde tıpta uzmanlık eğitiminin desteklenmesi amacıyla Favour Teknoloji Ltd. Şti.’nin katkılarıyla kurulan “Laparoskopik Beceri Geliştirme Eğitim Odası” Koordinatör Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, Kadın Doğum Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin, hastane idarecileri ve çalışanlarımızın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Op. Dr. Aziz Ahmet Surel yaptığı açılış konuşmasında, yoğun geçen pandemi döneminde sağlık hizmeti sunumunun yanında eğitim faaliyetlerini de başarıyla sürdüren öğretim üyeleri ve asistan hekimlere teşekkür etti. Ayrıca bu zorlu süreçte hem sağlık hizmetlerine hem de eğitim hizmetlerine destek veren kuruluş yetkililerine katkılarından dolayı Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına teşekkür etti.