Hastanemiz Bünyesinde Hizmet Veren Kadın Doğum Hastanemizin 1. Yıldönümü Kutlandı
23 Aralık 2020

Ankara Şehir Hastanemiz bünyesinde hizmet veren Kadın Doğum Hastanemizin hizmete açılışının 1. yıl dönümü, Koordinatör Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet Surel, Kadın Doğum Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Özlem Moraloğlu Tekin, hastane idarecileri ve çalışanların pandemi kurallarına uygun olarak kısıtlı şekilde katıldığı küçük bir etkinlikle kutlandı.

Pandemi kuralları dahilinde gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Surel, “Hastanemizde hizmet vermeye başladığından bu yana başarılı çalışmalara imza atan Kadın Doğum Hastanemiz, bünyesindeki deneyimli ve bilim dünyasına önemli katkılar sunan ekibiyle hem sağlık hizmeti sunmaya hem de yenilikçi uygulamaları hayata geçirmeye devam ediyor. Ayrıca eğitim hizmetlerini de üst seviyede gerçekleştirmeyi sürdüren, hastanemizden hizmet alan vatandaşlarımızın memnuniyeti için üstün bir gayret gösteren Kadın Doğum Hastanesi yönetimine ve çalışanlarına teşekkür ediyorum. Daha nice yıllarda kurumsal aile birlikteliğimiz içinde hep beraber başarıyla sağlık hizmeti sunabilme imkanımız olur inşallah.” Diyerek hastane yönetimine ve çalışanlara teşekkür etti.

• Kadın Doğum Kulesi 1. Yıldönümü Kutlama1.jpeg
  • Kadın Doğum Kulesi 1. Yıldönümü Kutlama3.jpeg