Hastanemizde 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü Kutlandı
23 Aralık 2020

Ankara Şehir Hastanemizde 8 Eylül Dünya Fizyoterapistler Günü kutlandı. Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi konferans salonunda sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleşen etkinliğe Koordinatör Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Evren YAŞAR, hastane yöneticileri ve fizyoterapistler katıldı.

Etkinlikte konuşma yapan Koordinatör Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL ve Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Evren YAŞAR görevlerinde üstün hizmet gösteren fizyoterapistlere emekleri için teşekkür etti.

Etkinlik anısına pasta kesiminden sonra hastanemizde görevli fizyoterapistlere çiçek takdim edilerek etkinlik sona erdi.