23 Aralık 2020

Ankara Şehir Hastanemizin bünyesinde hizmet veren Onkoloji Hastanemizin Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Tolga KARAKAN, Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcılığına atandı.

Ankara Şehir Hastanemizin Koordinatör Başhekimi Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL, yeni görevi nedeniyle hastanemizden ayrılan Doç. Dr. Tolga KARAKAN’a hastanemizde görevini yaparken gösterdiği üstün çaba ve fedakarlık için teşekkür etti ve gönüllerinde daima Ankara Şehir Hastanesi Ailesinin bir üyesi olarak kalmaya devam edeceğini ifade etti.

Başhekim Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL’in “Hastanemizin, açılışından günümüze kadar geçen süre içinde ulusal ve uluslararası birçok alanda başarıyla temsil edilmesinde, tanıtılmasında büyük emeği geçen Tolga KARAKAN hocamıza Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına özverili çalışmaları ve emekleri için teşekkür ederim. Yöneticilik düsturunu adalet ve fedakarlık üzerine kurmuş olan ve tıp bilimine de başarılı çalışmalarıyla katkıda bulunmaya devam eden kıymetli kardeşime yeni görevinde başarılar dilerim.” Sözleriyle uğurladığı Doç. Dr. Tolga KARAKAN, köklü sağlık kurumlarından gelerek bir arada sağlık hizmeti sunma gayreti içinde bulunan büyük bir ailenin parçası olmaktan dolayı gurur duyduğunu ve kendini daima bu ailenin bir üyesi olarak hissedeceğini dile getirdi.

Ankara Şehir Hastanesi Ailesi olarak Doç. Dr. Tolga KARAKAN’a Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcılığı görevinin hayırlı olmasını dileriz.