4 Şubat Dünya Kanser Günü Resim Sergisi
03 Şubat 2021

Dünya Kanser Günü nedeniyle kanserin önlenmesi konusunda toplumsal farkındalık oluşturabilmek için pandemi kurallarına riayet edilerek planlanan Dünya Kanser Günü Etkinliğimizde, Mamak Şehit Arslan Kulaksız İlkokulu öğrencilerinin resimlerinden oluşan “Kanserden Nasıl Korunabiliriz?” temalı resim sergisinin açılışı gerçekleştirilecektir.

Tıbbi Onkoloji Kliniğimizin Eğitim Görevlisi Prof. Dr. Bülent Yalçın tarafından EBA TV derslerine katılarak verilen “Kanserden Korunmak İçin Nelere Dikkat Etmeliyiz?” konulu bilgileri hayalleriyle birleştiren minik öğrencilerimizin resimlerinin yer aldığı sergimizin açılışını Ankara Şehir Hastanemizin @ankarasehirhast İnstagram hesabından canlı olarak izleyebilir ve resimleri görebilirsiniz.

Pandemi kuralları gereğince resim sergimiz ziyarete kapalı olarak gerçekleştirilecektir.

Ankara Şehir Hastanesi Resmi İnstagram Adresi İçin Aşağıdaki Linke Tıklayınız...

Resim Sergisi Açılış Tarihi: 4 Şubat 2021, Perşembe/Saat: 11.00