Kırgızistan Cumhuriyeti Sağlık Bakanı hastanemizi ziyaret etti.
10 Şubat 2021

Kırgızistan Cumhuriyeti Sağlık Bakanı BEISHEN ALIEV Alymkadyr ve Kırgızistan Ankara Büyükelçisi Kubanıçbek ÖMÜRALİYEV beraberindeki heyetle birlikte Ankara Şehir Hastanemizi ziyaret etti.

Heyet, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürümüz Dr. Selami KILIÇ, Koordinatör Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL ve Kalp Damar Hastanemizin Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali ÖZATİK ile birlikte klinikleri, yoğun bakım ünitelerini ve sağlık hizmeti sunulan bölümleri ziyaret ederek, hastanemizde yürütülen sağlık hizmetleri ve tıbbi teknolojik donanımlarımız hakkında bilgi aldı.

Ayrıca, hastanemizdeki eğitim ve araştırma faaliyetleri, insan gücü, fiziki donanım, bina yönetimi, tıbbi cihaz ve diğer kaynakların kullanımı ile sağlık alanında hayata geçirdiğimiz yenilikler ve yenilikçi projelere ilişkin de karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Koordinatör Başhekimimiz Op. Dr. Aziz Ahmet SUREL, görüşmeler sırasında yapmış olduğu açıklamada, kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek için Ankara Şehir Hastanesi olarak son teknolojik donanım ile birlikte çalışanların da üstün gayretiyle büyük çaba gösterdiklerini ifade etti. Avrupa'nın en büyük hastanesi unvanına sahip olan Ankara Şehir Hastanesinin 2019 yılından beri modern ve yeni nesil teknoloji ile inşa edilmiş olarak ve ülkemizin köklü sağlık kurumlarında yetişmiş nitelikli ve deneyimli kadrosuyla dünyanın en iyi hastanelerinden biri olduğunu vurguladı.

Kırgızistan Cumhuriyeti Sağlık Bakanı BEISHEN ALIEV Alymkadyr ve beraberindeki heyet, hastanemizdeki inceleme ziyaretleri sırasında hastanemiz çalışanlarıyla da sohbet ederek, hastalarımıza geçmiş olsun dileklerini iletti.