Koordinatör Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Gökhan Tuna Öztürk, Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğüne Atandı
10 Ağustos 2021

Ankara Şehir Hastanemizin Koordinatör Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Gökhan Tuna Öztürk, Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğüne atandı. Ankara Şehir Hastanemizin Koordinatör Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Aziz Ahmet SUREL, yeni görevi nedeniyle hastanemizden ayrılan Doç. Dr. Gökhan Tuna ÖZTÜRK’e hastanemizde görevini yaparken gösterdiği üstün çaba ve fedakarlık için teşekkür etti ve gönüllerinde daima Ankara Şehir Hastanesi Ailesinin bir üyesi olarak kalmaya devam edeceğini ifade etti.

Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğretim Üyesi Aziz Ahmet SUREL’in “Hastanemizde sağlık hizmetlerinin nitelikli ve hastanemize yakışır bir şekilde sürdürülmesinde büyük emeği geçen; yöneticilik düsturunu adalet, özveri ve fedakarlık üzerine kurmuş olan ve tıp bilimine de başarılı çalışmalarıyla katkıda bulunmaya devam eden Doç. Dr. Gökhan Tuna ÖZTÜRK’e Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına özverili çalışmaları ve emekleri için teşekkür ederim; yeni görevinde başarılar dilerim.” Sözleriyle uğurladığı Doç. Dr. Gökhan Tuna ÖZTÜRK, köklü sağlık kurumlarından gelerek bir arada sağlık hizmeti sunma gayreti içinde bulunan büyük bir ailenin parçası olmaktan dolayı gurur duyduğunu ve kendini daima bu ailenin bir üyesi olarak hissedeceğini dile getirdi.

Koordinatör Başhekimlik Ekibimiz Doç. Dr. Gökhan Tuna ÖZTÜRK’ ü Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası Genel Müdürlüğünde ziyaret ederek hastanemize verdiği katkılar için teşekkür plaketi takdim edip, Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına yeni görevinin hayırlı olmasını dilediler.