Koordinatör Başhekim Yardımcımız Dr. Fatih TEKİN, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Bilkent Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkan Yardımcılığına Atandı
11 Ağustos 2021

Ankara Şehir Hastanemizin Koordinatör Başhekim Yardımcısı Dr. Fatih TEKİN, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü Bilkent Kamu Hastaneler Hizmetleri Başkan Yardımcılığına atandı Ankara Şehir Hastanemizin Koordinatör Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Aziz Ahmet SUREL, yeni görevi nedeniyle hastanemizden ayrılan Dr. Fatih TEKİN’e hastanemizde görevini yaparken gösterdiği üstün çaba ve fedakarlık için teşekkür etti ve gönüllerinde daima Ankara Şehir Hastanesi Ailesinin bir üyesi olarak kalmaya devam edeceğini ifade etti.

Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğretim Üyesi Aziz Ahmet SUREL’in “Hastanemizde sağlık hizmetlerinin nitelikli ve hastanemize yakışır bir şekilde sürdürülmesinde büyük emeği geçen; yöneticilik düsturunu adalet, özveri ve fedakarlık üzerine kurmuş olan Dr. Fatih Tekin’e Ankara Şehir Hastanesi Ailesi adına özverili çalışmaları ve emekleri için teşekkür ederim; yeni görevinde başarılar dilerim.” Sözleriyle uğurladı. Dr. Fatih Tekin, köklü sağlık kurumlarından gelerek bir arada sağlık hizmeti sunma gayreti içinde bulunan büyük bir ailenin parçası olmaktan dolayı gurur duyduğunu, atandığı yer itibari ile de beraber çalışmaya devam edeceklerini ileten Dr. Fatih Tekin bu atamayı bir ayrılış olarak görmediğini söyledi.

Ankara Şehir Hastanesi Ailesi olarak Değerli Hocamız Dr. Fatih Tekin’e yeni görevi sebebiyle tebrik eder, başarılar dileriz.