Ankara İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Zülfikar Akelma'nın yönetiminde, Kamu Özel İşbirliği Entegre Sağlık Kampüsü Eğitim Çalıştayı düzenlendi.
20 Aralık 2021

Kamu özel iş birliği modeli ile hizmet sunan Ankara Şehir Hastanemiz ve hizmete girecek olan Etlik Şehir Hastanesi’ndeki sağlık hizmet sunumlarına dair süreçlerin ele alındığı çalıştayda, Ankara İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde kamu özel işbirliği modeline yönelik yapılacak hizmet içi eğitimin içeriği ve formatı da yapılandırıldı.

Çalıştayda, Koordinatör Başhekimimiz Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, Koordinatör Başhekim Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bülent Güngörer, İdari ve Mali İşler Müdürü Uğur Cura, Koordinatör Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Garibe Adıgüzel, Koordinatör Destek Hizmetleri Müdürü Ahmet İşler, Koordinatör Teknik Hizmetler Müdürü İbrahim Develi ve Yönetim ekibimiz hastanemizde sunulan sağlık hizmetlerinin işleyişi hakkında sunumlarını gerçekleştirdi.

• 1.jpg
  • 2-1.jpg