21 Aralık 2021

Ankara Şehir Hastanesi Ailesi kısıtlı ve samimi bir toplantıda bir araya gelerek Koordinatör Başhekimleri Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel’e sürpriz yaptılar ve doğum gününü kutladılar. İyi günde kötü günde, her koşulda kurumsal aile değerlerine sahip çıkarak bir arada olmayı önemseyen Ankara Şehir Hastanesi Ailesi, Koordinatör Başhekimleri Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel’e iyi dileklerini ilettiler ve kendisine hatıra olarak doğduğu günün gazetesini ve üzerinde “Zaman Birlikte Geçsin!” yazan bir saat hediye ettiler.